Alla inlägg den 4 juli 2014

Av Maggie Vastamäki - 4 juli 2014 22:15

Så ja då är ännu en jobb vecka som har gått, det är super kul jag vill bara vara klar med certet och ha lärt mig allt så jag sen kan börja jobb på riktigt heltid.


I veckan har vi ite orkat träna alls men min vecka har ändå sett ut så att vi ätligen fick bilen såld i måndags och sen gick vi då en promenad på 30min efter det.

I Tisdag så kom min lillasyster Frida hit på besök efter jobbet och sen gick jag och Kim en promenad efter jag följt henne till tåget.


I onsdags gick jag liftutbildning hela dagen och jaa nu har jag mitt andra körkort i livet (det första var på symaskin) ;P jag hoppas på att kunna ta ett tredje innan årsskiftet.


Igår gick vi också en promenad på 30 min. så sjukt skönt nu med att vara ute och gå. men av att jag sliter mycket på jobbet så var jag helt slut i benen.




Sen kommer vi till idag: Jag jobbade själv en stund idag på bygget och det var skönt att köra sitt egna tempo och köra på, tiden gick väldigt snabbt. sen när kim kom hem blev det gymmet.



Dagens pass:


Ben och mage 30min


Benpress

10st (utan extra vikter)

10 x 20kg

8 x 30kg

8 x 30kg


Lårcurl liggande

8 x 20kg

8 x 20kg

3 x 20kg


Brutalbänk

15st

10st

10st

10st


Vi båda var helt slut på gymmet så vi bestämde oss för att gå ut och gå en sväng istället när det var så fint väder nu på kvällen. det blev en promenad på en timme och ca 5,5km. och nu blir de kolla fotboll och sen sova.



Bild från Jobbet:

 


Denna och även hallon smaken på denna är suuper goda riktigt bra mellanmål!

 



Ovido - Quiz & Flashcards